PLATEIA live webinar

Webinar: PLATEIA - BIM ready solution for Roadway design & Reconstruction

Pozivamo vas na online vebinar na tu temu PLATEIA - Road design and road reconstruction design.
Program Plateia razvijaju građevinski inženjeri za građevinske inženjere i koristi se za cestovne projekte svih vrsta i veličina.

Korisničko sučelje i tijek rada PLATEIA su u skladu s ustaljenim inženjerskim praksama u planiranju puteva. Zbog toga inženjeri program brzo uče i lako ga je koristiti uprkos njegovoj ekstenzivnosti. Korisniku je na raspolaganju kompletan set alata za obavljanje svih vrsta inženjerskih zadataka. Od idejnog dizajna, razvoja složenih 3D modela puteva i raskrsnica, analiza, izveštaja, do pripreme detajlne dokumentacije.
Prijavite se za besplatnu on-line prezentaciju kako biste saznali kako se Plateia bori sa izazovima planiranja puteva! Prezentacija će biti na engleskom jeziku.
14. April 2020  |  8:30 CET  |  10:30 GST  |  12:00 IST

Za prijavu kliknite:  https://bit.ly/39yV5xF