Šta je BricsCAD?

BricsCAD je moćna CAD platforma koja objedinjuje 2D alate sa 3D inteligentnim modelovanjem i podrškom za BIM. Izlazni format je isti kao kod AutoCAD-a, DWG ili DXF, te je dostupan za Windows i Linux operativne sisteme.

Zašto je BricsCAD odlična alternativa AutoCAD-u?

CGS Labs već nekoliko godina uspešno testira softvere za projektovanje infrastruture na BricsCAD platformi. Došli smo do zaključka da je BricsCAD u potpunosti ekvivalentatn AutoCAD-u, i čak ga nadmašuje u određenim segmentima. Njegovo radno okruženje je vrlo slično AutoCAD-u , pa ako ste navikli na AutoCAD, lako ćete se snaći u BricsCAD-u.

Iako su na tržištu dostupne mnoge CAD platoforme koje više ili manje uspešno zamenjuju AutoCAD, samo se BricsCAD izdvojio kao rešenje koje uspešno zadovoljava potrebe inženjera.

Ključne prednosti BricsCAD-a su:

  • 100% kompatibilnost sa AutoCAD dwg formatom,
  • velika brzina rada,
  • odličan API, koji vam omogućava pokretanje dodatnih inženjerskih aplikacija
  • odličan odnos između cene i kvaliteta

»BricsCAD je po našem mišljenju najbolji izbor za inženjere, arhitekte, mašince, dizajnere i sve koji traže funkcionalno ekvivalentno rešenje za AutoCAD po pristupačnoj ceni i sa trajnim licencama!«

Kako da kupite BricsCAD?

CGS Labs već godinama uspešno sarađuje sa kompanijom Bricsys. Mi smo ovlašćeni “Application Developer” i “Solution Partner” za BricsCAD pa takođe vršimo i distribuciju BricsCAD softvera za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju. Sa visoko kvalifikovanim inženjerskim osobljem, našim korisnicima pružamo vrhunsku tehničku podršku.