Sa zadovoljstvom možemo da najavimo novo izdanje CGS LABS rešenja za infrastruktutu 2024, najnovije verzije naše kolekcije softvera za projektovanje u građevinarstvu. Ova verzija je kompatibilna sa najnovijim AutoCAD, Civil 3D i BricsCAD platformama, nudeći vam više fleksibilnosti i interoperabilnosti u vašim projektima.

Sa CGS LABS rešenjima za infrastrukturu 2024, možete imati koristi od nekoliko novih karakteristika projekotvanja i softverskih poboljšanja koja će vam pomoći da povećate svoju produktivnost i efikasnost. Neki od najvažnijih uključuju:

  • Velika poboljšanja I optimizaciju u alatima IFC Izvoz I Uvoz
  • Novi infrastrukturni montažni elementi
  • Novi AUTOPATH Intralogistics paket, sa alatima za rešavanje zahtevnih analiza putanja za vučne vozove i još mnogo toga
  • Poboljšanja analzie putanja i simulacija kretanja vozila sa AUTOPATH

Za potpuni pregled novih funkcionalnosti I poboljšanja, posetite RELEASE NOTES stranicu pregledajte PDF dokument -> Šta je novo u CGS Labs rešenjima za infrastrukturu 2024 ili nas kontaktirajte za besplatnu testnu licencu.

CGS LABS rešenja za infrastrukturu 2024 su vrhunski softverski paketi za građevinske inženjere koji žele da budu ispred vremenaa isporučuju projekte visokog kvaliteta.

 


Za više detalja posetite web stranice produkata:

Pregled novih funkcionalnosti