Opširniji opisi prodajnih modela

Iznajmljivanje vs Trajne licence

Licenca na iznajmljivanje

Nudi vam veliku fleksibilnost i predvidivost troškova. Nudimo kratkoročna i dugoročna iznajmljivanja tako da možete izabrati onu koja najbolje odgovara vašim projektima/poslovnim potrebama. Uvek ćete koristiti najnoviju verziju softvera koja sadrži sve najnovije funkcionalnosti i kompatibilnost sa različitim CAD platformama.

NADOGRADNJA iznajmljivanja na 7 dana
Ukoliko ste kupili sedmodnevno iznajmljivanje i želite da nadogradite na jednogodišnju ili trajnu licencu u roku od 30 dana od kupovine, umanjićemo cenu za iznos koji ste platili.

NADOGRADNJA iznajmljivanja na 90 dana
Ukoliko ste kupili iznajmljivanje licence na 90 dana i želite da nadogradite na jednogodišnju ili trajnu licencu u roku od 90 dana od kupovine, umanjićemo cenu za iznos koji ste platili. Pročitajte više

Trajna licenca

Je tradicionalnija opcija licenciranja koje ne ističe tokom vremena. Iako su početni troškovi softvera veći u poređenju sa iznajmljivanjem, licencu ćete posedovati na neodređeno vreme. Čak i ako odlučite da imate akitvano CGS Labs održavanja za vašu licencu, ažurirajući vaš softver, troškovi trajnog vlasništva će i dalje biti niži u poređenju sa iznajmljivanjem.

Lokalna vs Mrežna licenca

Lokalna softverska licenca

Može se instalirati samo na jednom računaru i može je koristiti samo jedan korisnik istovremeno.

Mrežna softverska licenca

Može je koristiti bilo koji korisnik unutar lokalne mreže koji ima instaliran softver na svom računaru, ali uz istovremeno ograničenje broja korisnika. Npr. jednu mrežnu licencu može koristiti samo jedan korisnik istovremeno, tri mrežne licence mogu koristiti 3 korisnika istovremeno.

Održavanje CGS Labs softvera

Aktivno održavanje CGS Labs softvera omogućava pristup svim novim verzijama softvera koje donose nove funkcionalnosti, ispravke i kompatibilnost sa najnovijim CAD platformama. Korisnici aktivnog održavanja imaju pravo na besplatnu CGS Labs tehničku podršku i pravo na besplatnu reaktivaciju softverskih licenci u slučaju gubitka licence zbog potencijalnih tehničkih problema sa hardverom ili softverom.  Korisnici aktivnog održavanja mogu da instaliraju dodatnu takozvanu licencu za kućnu upotrebu što im pruža dodatnu fleksibilnost kada koriste softver na kućnom računaru ili laptopu.  Održavanje softvera je usluga vezana za sve vrste iznajmljivanja i trajnih CGS Labs licenci.

CGS Labs finansiranje

Finansiranje je atraktivna opcija kada kupujete veći broj trajnih licenci. Omogućava vam otplatu licence u mesečnim ratama tokom dužeg vremenskog perioda, a pored toga imate pravo da se pretplatite na dodatne privremene licence po vrlo pristupačnoj ceni.

Ovo je odlična opcija za svakoga ko započinje novi posao ili samo želi da pređe sa drugog softvera na CGS Labs.

Za više informacija molimo vas da nas kontaktirate.