CGS LABS sa ponosom najavljuje izdavanje CGS LABS Civil Solutions 2024.1, softverskog paketa koji nudi sveobuhvatna i inovativna rešenja za projektovanje u niskogradnji. CGS LABS Civil Solutions paket se sastoji od:

 • PLATEIA (Softver za projektovanje puteva i rekonstrukciju puteva)
  Karakteristike nove verzije: ažurirana REB i OKSTRA funkcionalnost za nemačko tržište, nova alatka za pretragu CGS elemenata i poboljšani BIM alati.
 • FERROVIA (Softver za projektovanje i rekonstrukciju pruga)
  Karakteristike nove verzije: novi alat za pretragu CGS elemenata i poboljšani BIM alati.
 • AQUATERRA (Softver za projektovanje kanala i reka)
  Karakteristike nove verzije: novi alat za pretragu CGS elemenata i poboljšani BIM alati.
 • AUTOPATH (Softver za analizu prohodnosti i kretanja vozila),
  sa novi karakteristikama Easy Drive poravnanje, Ugaono poravnanje, Horizontalna i vertikalna analiza sa odmakom i izvoz analize u blok.Takođe je dodata in nova baza vozila za Poljsku.
 • AUTOSIGN (Softver za saobraćajne znakove i oznake na putu),
  sa novi karakteristikama kao što su izveštaji znakova i oznaka, nove i nadograđene baze znakova za Hrvatsku, Češku (uključujući i češke znakove za pruge).

CGS LABS Civil Solutions 2024.1 je kompatibilan sa najnovijim verzijama BricsCAD V24 i Autodesk AutoCAD-a i Civil 3D 2024. Takođe podržava prethodne verzije ovih CAD platformi.

Za više detalja o novim funkcijama i poboljšanjima, pogledajte dokument Šta je novo u CGS LABS Civil Solutions 2024.1. Takođe možete pogledati naše video tutorijale i vebinare na našem YouTube kanalu. Da biste isprobali najnoviju verziju našeg softvera, možete se prijaviti za probnu verziju na našoj veb stranici. Nadamo se da ćete uživati u korišćenju našeg softvera. Ako imate bilo kakvih pitanja ili povratnih informacija, slobodno nas kontaktirajte na support@cgs-labs.com.

Pregled novih funkcionalnosti