Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o objavljivanju CGS Labs Civil Solutions 2025, najnovije verzije našeg sveobuhvatnog softverskog paketa za građevinarstvo. Ova nadogradnja uvodi niz naprednih funkcija i poboljšanja dizajniranih da unaprede efikasnost, preciznost i ukupno korisničko iskustvo.

Ključne karakteristike:

  • Široka kompatibilnost sa CAD platformama: Široka kompatibilnost s CAD platformama: Naša nova verzija podržava najnovije platforme Autodesk AutoCAD / Civil 3D 2025 i BricsCAD v24, obezbeđujući besprekornu integraciju i funkcionalnost u različitim CAD okruženjima. Takođe nastavljamo da podržavamo starije verzije AutoCAD / Civil 3D i BricsCAD, pružajući fleksibilnost i jednostavnost pri prelasku za postojeće korisnike.
  • Nove i unapređene funkcionalnosti: Verzija 2025 donosi značajna poboljšanja u modulima za železnice, puteve i uređivanje korita, pružajući unapređene alate i mogućnosti za optimizaciju vaših projekata.
  • Poboljšanja performansi i upotrebljivosti: Sa optimizovanim performansama za bržu obradu podataka, unapređenim korisničkim interfejsom i efikasnijim upravljanjem radnim procesima, ova nadogradnja čini vaš rad fluidnijim i intuitivnijim.
  • Popravke i poboljšanja stabilnosti Implementirali smo brojne popravke grešaka i poboljšanja stabilnosti kako bismo osigurali pouzdanije i robustnije korisničko iskustvo.

CGS Labs Civil Solutions 2025 je dizajniran da osnaži inženjere za isporuku još naprednijih infrastrukturnih projekata. Uvereni smo da će ove nove funkcionalnosti i poboljšanja pružiti vam alate koje su vam potrebni za uspeh.

Za potpuni pregled novih funkcionalnosti i poboljšanja, pregledajte RELEASE NOTES stranicu ili nas kontaktirajte za besplatnu testnu verziju. CGS LABS Civil Solutions 2025 je softverski paket za građevinske inženjere koji žele da ostanu korak ispred i dostave visokokvalitetne projekte.

Za potpuni pregled novih funkcionalnosti i poboljšanja, otvorite-> What’s new in CGS Labs Civil Solutions 2025
Proverite kompletan CGS Labs Software portfolio -> CGS Labs Civil Solutions 2025

Da biste isprobali najnoviju verziju našeg softvera, možete se prijaviti za probnu verziju na našoj veb stranici. Nadamo se da ćete uživati u korišćenju našeg softvera. Ako imate bilo kakvih pitanja ili povratnih informacija, slobodno nas kontaktirajte na support@cgs-labs.com.

Pregled novih funkcionalnosti